Při použití tekuté smetany ke šlehání připravíte během chvilky opravdu kvalitní šlehačku. Řekněte dost nekvalitním náhražkám ve spreji - hustou, pevnou a především chutnou šlehačku oceníte zejména při zdobení cukrářských výrobků.
Šlehačku si můžete připravit nejen klasickou neochucenou, ale i v mnoha dalších zajímavých variantách. Co byste řekli například na lehce oslazenou, ovocnou, vídeňskou (s přidáním pravého kakaa) nebo si prostě vytvořili chuť podle svého gusta a fantazie? Od sifonových bombiček tyto speciální (pouze k výrobě šlehačky určené) tlakové nádobky velmi snadno odlišíte díky stříbrně zbarvené matici na hrdle. Obsahem je náplň kysličníku dusného, který po napuštění do tlakové láhve působí jako šlehací a současně i hnací médium. Kvalitě připravované šlehačky pak jen prospěje, pokud ji před zdobením necháte odstát v lednici. Díky ochranné atmosféře N2O v láhvi nedojde k jejímu znehodnocení či řídnutí a bez újmy vydrží v chladnu i několik dnů.
V našem městě není kde zakoupit, natož vyměnit bombičky na šlehačku.
Když jsem našla Váš e-shop, neváhala jsem a nechala si 2 balení zaslat.
Vše v naprostém pořádku, oceňuji i doručování do Z-BOXu.
Děkuji za nákup a mohu jen doporučit !!
V našem městě není kde zakoupit, natož vyměnit bombičky na šlehačku.
Když jsem našla Váš e-shop, neváhala jsem a nechala si 2 balení zaslat.
Vše v naprostém pořádku, oceňuji i doručování do Z-BOXu.
Děkuji za nákup a mohu jen doporučit !!